Pendapat Korang ??!!!




Assalamualaikum dan salam sejahtera.Apa khabar korang?? Alhamdulillah kita masih diberikan nafas pada hari Jumaat ini.So macam mana dengan hari korang??

Okeylah apa yg angah nak cakap adalah angah baru je edit blog ni.Walaupun kebanyakannya masih sama macam dulu,tapi ada beberapa edit atau pengubahsuaian yg telah angah lakukan.Korang perasan atau tak??


Angah jugak dah tukar tema kaler utk blog ni.KALAU dulu kaler biru,kemudian merah..dan sekarang kaler PURPLE. So harapannya supaya angah akan stay dengan template yg angah dah edit sendiri sampai bila2. :)

SO sekarang ni angah nak tanya pendapat korang tentang BLOG DJH ni :D Korang boleh pilih nak no berapa.Korang jugak boleh pilih seberapa banyak no yg korang suka.


  1. Cantik
  2. Ceria
  3. Sederhana
  4. Tak lawa
  5. Tak suka
  6. Teruja
  7. Best
  8. Bosan
  9. Menarik
  10. Menyampah 
Kepada blogger yg telah memilih atau menjawab,anda akan dimasukkan ke dalam BLOGLIST 1 :)

 

Catat Ulasan

30 Ulasan

  1. cik akak pilih

    1. cantik

    sebab memang oshem dan menarik....sebab purple gitu...warna pubret akak :)

    BalasPadam
  2. 1.Cantik & 2.Ceria
    like sgt Colour purple

    BalasPadam
  3. 3 DAN 9, SEDERHANA TAPI MENARIK :)

    BalasPadam
  4. 9 menarik..sebab dah bertukar wajah..heheheh..

    BalasPadam
  5. 1,3, and 7.. cantik ,sederhana and best. hehe..

    BalasPadam
  6. 3
    Sederhana tapi kemas.. Loading pun laju.. Boleh gilap lagi bakat edit blog.. Chaiyok! ^_^
    ZON PERMAISURI CHOMEL

    BalasPadam
  7. 1.
    11 - Awesome sbb warna kegemaran Yaya.. ^_^
    ungu memang cantik..perasan header dah tukar..

    BalasPadam
  8. 1,2 & 9 !! heyp blog chenta pun purple juga ! kita geng jyeah! hahaha http://medicalchenta.blogspot.com/

    BalasPadam
  9. 2, 3, 7, and 9 ...

    BalasPadam
  10. 3, simple, loading pn laju, x serabut mata memandang.. hehee

    BalasPadam
  11. 3, simple, loading pn laju, x serabut mata memandang, hehhe

    BalasPadam
  12. 3- sederhana. gua suka, tak crowded dan tak berat. bak kata omputeh: "less is more". sesuai la utk blog laki-laki hangat, hehe

    BalasPadam
  13. 9..menarik..simple tapi kemas n menarik la pendek kata..ad identiti bila letak kaler purple

    BalasPadam
  14. pilihan xde kat atas tu. simple dan cepat load. bagus2!!

    BalasPadam
  15. 3 and 9 .. wohohoho ...
    cakep pula tu :3
    awak suka ..

    Salam from Indonesia,
    Toto Prayogo

    BalasPadam
  16. 3 dan 9. suka yang simple je macam ni. tak serabut kepala. okey la ni. purple. my favourite colour

    BalasPadam
  17. Cantik , ceria dan menarik :)
    A lot of information and suitable with your skin ;)
    Purple memang lawa.

    BalasPadam
  18. 3 n 9.. sederhana je tapi menarik la.. hehe

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.