Kaji Selidik : Anda Berasal Dari Mana?



Assalamualaikum dan salam sejahtera.


Klik Gambar Untuk Paparan Besar

Masih ingatkah anda dengan Status Fanpage DJH siang tadi? Ya,angah telah pun membuat kajian tentang dari manakah blogger yang LIKE fanpage DJH. Mereka diminta untuk memilih negeri asal mereka dan nyatakan di ruangan komen.
Alhamdulillah,seramai 76 blogger telah pun turut serta kaji selidik yang berlansung dalam masa sehari itu. Selain memilih negeri asal,mereka juga diminta untuk meninggalkan link blog mereka supaya senang untuk angah tahu siapakah dan yang mana kah blog mereka.
Jadi di bawah ini adalah keputusan Kaji Selidik tersebut :-



Klik Gambar Untuk Paparan Lebih Besar


Klik Gambar Untuk Paparan Lebih Besar

  • 1. Perlis : 1%
  • 2.Kedah : 8%
  • 3.Pulau Pinang : 7%
  • 4.Perak : 13 %
  • 5.Selangor : 13 %
  • 6.N.Sembilan : 0%
  • 7.Melaka : 3 %
  • 8.Johor : 17 %
  • 9.Pahang : 4 %
  • 10.Terengganu : 11%
  • 11.Kelantan : 12%
  • 12.Sabah : 5%
  • 13.Sarawak : 5%
  • 14.KL : 1%
  • 15.Labuan : 0%
  • 16.Putrajaya : 0%

Blogger Utara iaitu blogger daripada negeri Perlis,Kedah,Pulau Pinang,Perak adalah sebanyak 29 %. Manakala blogger Timur Semenanjung Malaysia iaitu dari negeri Kelantan,Terengganu dan Pahang pula adalah sebanyak 27%.Blogger Selatan iaitu dari negeri Johor,N.Sembilan,Melaka pula 20%.Blogger Tengah iaitu dari negeri Selangor dan Kuala Lumpur pula ialah 14%.Manakala blogger Borneo pula adalah sebanyak 10%.
Negeri yang paling banyak blogger yang membuat kaji selidik ini ialah dari Johor manakala negeri yang tidak terlibat langsung adalah Negeri Sembilan,Wilayah Persekutuan Labuan dan Putrajaya.
Dibawah ini adalah senarai mereka yang telah menyertai Kaji Selidik ini. Nombor yang terdapat pada bersebelahan url blog mereka adalah nombor negeri mereka.Apa - apa pun,terima kasih kerana turut serta Kaji Selidik ini.
Jom blogwalking dan berkenalan dengan blogger dari negeri masing-masing!! 

Apa lagi tunggu? Dah blogwalking ke belum?? Atau dah jumpa link anda? Terima kasih sebab join.Ini bermakna ramai blogger yang berasal dari negeri Johor.Manakala blogger utara tak kurang juga hebatnya. Mungkin angah kena promote lagi fanpage angah kepada negeri-negeri yang lain pula.
Sekian 

Catat Ulasan

20 Ulasan

  1. Banyak betul blogger perempuan dalam list..

    BalasPadam
    Balasan
    1. sememangnya blogger wanita lebih ramai daripada blogger lelaki.

      Padam
  2. yeayy link liniey ada..tq angah...nanti line tenet ni ok baru nak blogwalking...malam ni line mcm siput sedut pulak..huk3

    BalasPadam
  3. rmai jgk area utara kn.. btw xkesah laa mne pun asal kita yang penting bersahabat dgn sebaek baeknya.. kn..

    BalasPadam
  4. melaka tak ramai ler pulak.....johor paling ramai.....
    jom singgah sini....http://ceritamayapersada.blogspot.com

    BalasPadam
  5. wahh banyak jugak ya blogger utara :D hihi link blog anis ada <3

    BalasPadam
  6. Yoohhh rajinnya dia buat stastic ni. Banyak betul masa. Hahah.. Kena tunggu weekend baru dpt blogwalking puas2. Skrg kena semak kerja students pulakkk. Huhu..

    BalasPadam
  7. wow ramainya bolehla kenal2 nie

    BalasPadam
  8. Wah.. mantap la angah...!!!huhuhu

    BalasPadam
  9. saya ade hihihhiih

    BalasPadam
  10. rminye dr johor bahru..bangga sat

    BalasPadam
  11. aduh..lambat join pulak..

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.