7 Mac 2018

Lee Chong Wei Movie 15 Mac 2018


Assalamualaikum dan salam sejahtera


Filem Lee Chong Wei merupakan sebuah filem biopik yang diarahkan oleh Teng Bee. Mengisahkan tentang kisah kehidupan pemain Ikon nasional , Dato Lee Chong Wei. Kisahnya menceritakan tentang kehidupannya daripada kecil sehinggalah menjadi salah seorang pemain badminton terkemuka di dunia. Filem ini adalah berdasarkan buku autobiografi Dato Lee Chong Wei yang dikeluarkan pada tahun 2012 , Dare to Be a Champion.




Tarikh tayangan di pawagam : 15 Mac 2018




World Premiere : 6 Mac 2018
Tempat : Bukit Jalil National Stadium
Extended version 133 minutes.

..................................................................................
Tak sabar nak tunggu 15 Mac sebab nak tengok movie ni. Tengok trailer pun dah best, filemnya mestilah lagi hebat. Kalau aku tinggal dekat dengan Stadium Bukit Jalil, aku dah booking dah tempat duduk dalam stadium tu.

Anda pula bagaimana? 

1 ulasan:

  1. sama lah
    next week kalau tak ada apa2 memang jadi orang pertama yang tengok
    hehehe

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.