7 Mac 2018

Tukar Template Blog


Assalamualaikum dan salam sejahtera


Alhamdulillah, hari ini aku telah berjaya menyiapkan template blog. Sebenarnya aku start edit template sejak tengah malam semalam sehinggalah ke pagi hari ini. Alhamdulillah, aku berpuas hati dengan keadaan template sekarang.

Masih ada beberapa perkara yang perlu dibaikpulih, walaubagaimanapun aku rasa ianya sudah elok. Apa pendapat anda? Untuk pengetahuan anda semua, template sebelum ini telah digunakan sejak dari awal aku berblogging iaitu pada tahun 2010. Alhamdulillah, kini aku mengambil inisiatif sendiri untuk menukar template yang baru.

Banyak perancangan yang akan dilakukan dalam beberapa hari lagi untuk penambahbaikkan blog ini. In shaa Allah , semuanya akan diusahakan. Terima kasih kepada anda yang sudi datang dan membaca blog ini.

Sekian.

3 ulasan:

  1. Kak sha baru nak update template malam ni..huhuhu..harap2 setel lah nt... widget komen tak boleh guna kat template sedia ada...

    Http://www.byshaz.blogspot.com

    BalasPadam
  2. nampak cantik template baru nih
    kemas dan sedap mata memandang

    BalasPadam
  3. kdg suka tgk template simple mcm ni..tak payah nak serabut serabut byk warna..hahaha..

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.