13 April 2018

Senarai Blog untuk Blogwalking



Assalamualaikum dan salam sejahtera



Alhamdulillah , syukur ke hadrat Ilahi. Kepada anda yang tidak tahu blog mana lagi yang nak diterjah, apa kata anda blogwalking ke blog yang tersenarai dibawah. Alhamdulillah.  Pada 11 April 2018 aku telah menulsi satu status di facebook page, mencari blog untuk diblogwalking dan alhamdulillah menerima sambutan dari rakan-rakan blogger. 

Kenapa aku buat macam ni? Sebab kadang-kadang bila kita dah kekeringan idea , jadi lebih baik kita menjelajah membaca entri rakan-rakan yang lain. Mana tahu idea akan datang ketika itu. Selain itu, kita juga boleh mengenali blogger yang baru menerusi aktiviti blogwalking.

  • https://ourmemoria.blogspot.my/
  • https://sherlyanna97.blogspot.my/
  • https://byshaz.blogspot.my/
  • http://www.mrsliez.com/
  • http://herneenazir.com/
  • http://www.ciktie.com/
  • https://penselduabee.blogspot.my/
  • http://www.linliena.com/
  • http://www.maisarahsidi.com/
  • https://z3tty.blogspot.my/
  • http://www.adianiez.com/
  • https://www.ceritaku.my/
  • http://www.aimisyahirah.com/
  • http://sayazarulfarhana.blogspot.my/
  • http://www.unnianje.com/
  • https://lensafikiran.blogspot.my/
  • http://www.cikash.com/
  • http://www.bondezaidalifah.com/
  • https://rabiadawiyah21.blogspot.my/
Sudah selesai blogwalking? Alhamdulillah. Sekarang anda bolehlah karang entri baru atau apa sahaja.

Sekian

16 ulasan:

  1. blogwalking ni menuntut masa yg byk kan.
    dan komitmen dari kita sendiri kan , aerill.
    tq for listing blog aida jugak :)

    BalasPadam
  2. alaaa macam mana boleh terlepas ni? huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. hihi , sebab pengumuman di facebook je.. kena alert ya :)

      Padam
  3. baru tambah list blog di facebook hehe

    >> www.aimanabdullah.com

    BalasPadam
  4. Tq aril... patut pv pelik hari ni..rupanya nama blog naik kat sini..hehhe

    BalasPadam
  5. tak sangka juga..saya start blogwalking dari tahun 2013 lagi sehingga sekarang.

    walaupun dengan blogwalking tidak ada kejayaan yang saya boleh capai namun puas hati sebab dapat baca blog kawan-kawan

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.