11 Jun 2018

Giveaway RamadhanRaya 2018 by aerillhassan



Assalamualaikum dan salam sejahtera



Hari ini aku nak lancarkan giveaway pertama pada tahun ini di dalam blog ini iaitu Giveaway RamadhanRaya 2018 by aerillhassan. Giveaway ini bertujuan untuk memberikan penghargaan kepada para pembaca blog ini dan bloger-blogger di luar sana. Sudah lama rasanya aku tidak mengadakan giveaway, jadi bersempena dengan ramadhan yang baru bermula dan raya yang bakal tiba, aku nak lancarkan satu giveaway mudah dan juga menawarkan banyak hadiah menarik.


Syarat-syarat peraduan :-

1. Follow Blog Sponsor


2. Follow Instagram Sponsor


3. Add Google Plus Sponsor


4. Like Facebook Page



5. Buat satu entri bertajuk "Giveaway RamadhanRaya 2018 by aerillhassan"

6. Copy dan paste kan banner di atas, backlink kan banner tersebut kepada entri ini.

7. Publish entri tersebut kemudian pastekan url entri tersebut di ruangan komen entri ini.



Giveaway ini akan berlangsung dari 11.59 malam 17 Mei 2018 sehingga 11.59 malam 11 Jun 2018

Pemilihan pemenang akan dipilih melalui random.org. Diharap agar semua peserta jujur dalam mengikut semua syarat yang telah ditetapkan. In shaa Allah untuk giveaway kali ini aku tidak akan check satu persatu sebab aku percaya bahawa semua peserta jujur tambahan pula di giveaway ini dibulan Ramadhan.

Terima kasih diucapkan kepada para sponsor kerana sudi menaja barangan yang akan dihadiahkan kepada para pemenang. Terima kasih juga kepada mereka yang sudi sertai giveaway yang julung kalinya diadakan ini.

Sekian

111 ulasan:

  1. Ika join ya encik :)
    https://ikashoid.blogspot.my/2018/05/giveaway-ramadhanraya-2018-by.html

    BalasPadam
  2. Wah, ada masa nanti saya join ye. Harap sempat join :)

    BalasPadam
  3. Abam Kie sbg penaja bersama giveaway ini ingin menyeru kwn2 blogger agar menyertai GA yg hebat ini. Thanks...

    BalasPadam
  4. Assalamualaikum, saya datang untuk join dan support awak..

    http://www.shikinrazali.com/2018/05/giveaway-ramadhanraya-2018-by.html

    BalasPadam
  5. om pun join :)

    http://ombakbergigis.blogspot.my/2018/05/giveaway-ramadhanraya-2018-by.html

    BalasPadam
  6. JOin

    https://jamil84.blogspot.my/2018/05/giveaway-ramadhanraya-2018-by.html

    BalasPadam
  7. assalamualaikum,,

    saya join

    https://z3tty.blogspot.com/2018/05/giveaway-ramadhanraya-2018-by.html

    BalasPadam
  8. joinnnn....

    http://www.mialiana.com/2018/05/giveaway-ramadhanraya-2018-by.html

    BalasPadam
  9. Wah...
    Selamat berpuasa dan bergiveaway gais.
    As nak jemput aerill bersama memeriahkan GA di blog AS kat sini.
    Jemput ye. Entri giveaway copy paste je.
    http://www.annursyuhadah.com/2018/04/giveaway-anniversary-by-annur-syuhadah-dot-com.html?m=1

    BalasPadam
  10. http://muslimahsejati96.blogspot.my/2018/05/giveaway-ramadhanraya-2018-by.html

    BalasPadam
  11. CM singgah & join GA ni :) | Blog cikmasland |

    https://cikmasland.blogspot.my/2018/05/giveaway-ramadhanraya-2018-by.html?m=1

    BalasPadam
  12. salam

    http://tzeteacherdiva.blogspot.com/2018/05/giveaway-ramadhanraya-2018-by.html

    Tq Atas Jemputan

    BalasPadam
  13. Pertama kali jenguk sini, nak juga join: https://modultmk.blogspot.my/2018/05/giveaway-ramadhan-raya-2018-by.html

    BalasPadam
  14. ana join http://adna2029.blogspot.my/2018/05/giveaway-ramadhanraya-2018-by.html

    BalasPadam
  15. Salam Done follow rule ;-)

    http://tzeteacherdiva.blogspot.com/2018/05/giveaway-ramadhanraya-2018-by.html

    Good Luck!

    BalasPadam
  16. join :)

    http://www.sayidahnapisah.com/2018/05/giveaway-ramadhanraya-2018-by.html

    BalasPadam
  17. Terima kasih atas jemputan aeril. Join GA ni :)

    http://www.farhanajafri.com/2018/05/giveaway-ramadhanraya-2018-by.html

    BalasPadam
  18. Sha joint
    https://kasihkuamani.blogspot.my/2018/05/giveaway-ramadhanraya-2018-by.html

    BalasPadam
  19. saya join ye :)

    http://www.kasihjuju.com/2018/05/giveaway-ramadhanraya-2018-by.html

    BalasPadam
  20. join :)
    https://alyamaisarahxo.blogspot.my/2018/05/giveaway-ramadhanraya-2018-by.html

    BalasPadam
  21. https://messarah.blogspot.my/2018/05/giveaway-ramadhanraya-2018-by.html

    BalasPadam
  22. join...
    http://www.bajuwarnacoklat.com/2018/05/giveaway-ramadhanraya-2018-by.html

    BalasPadam
  23. joined!
    http://balqisbutnotbalqis.blogspot.my/2018/05/giveaway-ramadhanraya-2018-by.html

    BalasPadam
  24. Yun Sing join ya :)

    http://lifeisgreatwithme.blogspot.com/2018/05/giveaway-ramadhanraya-2018-by.html

    BalasPadam
  25. join sini :D

    http://www.shuhaidasaad.com/2018/05/giveaway-ramadhanraya-2018-by.html

    BalasPadam
  26. http://zafirahnazri.blogspot.my/2018/05/giveaway-ramadhanraya-2018-by.html

    BalasPadam
  27. akak join jugak =)

    https://izahafizah.blogspot.my/2018/05/giveaway-ramadhanraya-2018-by.html

    BalasPadam
  28. Join.

    https://sweethealthy86.blogspot.my/2018/05/giveaway-ramadhanraya-2018-by.html

    BalasPadam
  29. join yee

    http://hiphiphorray15.blogspot.com/2018/05/giveaway-ramadhanraya-2018-by.html

    BalasPadam
  30. salam... saya joined:

    http://www.mariafirdz.com/2018/05/giveaway-ramadhanraya-2018-by.html

    BalasPadam
  31. Join
    http://cikcappuccinolatte.blogspot.my/2018/05/giveaway-ramadhanraya-by-aerillhassan.html

    BalasPadam
  32. Kak shaz join sekali...

    https://byshaz.blogspot.my/2018/05/giveaway-ramadhanraya-2018-by.html

    BalasPadam
  33. http://seindahcerita.blogspot.my/2018/05/giveaway-ramadhanraya-2018-by.html

    BalasPadam
  34. http://queensyanis.blogspot.my/2018/05/giveaway-ramadhanraya-2018-by.html

    BalasPadam
  35. join juga aerill

    http://www.aimanabdullah.com/2018/05/giveaway-ramadhanraya-2018-by.html

    | blog aimanabdullah |

    BalasPadam
  36. Saya join ye :)

    https://www.nurzariniismail.com/2018/05/giveaway-ramadhanraya-2018-by.html

    BalasPadam
  37. http://theieraziera.blogspot.com/2018/05/giveaway-ramadhanraya-2018-by.html

    BalasPadam
  38. Assalamualaikum Aerill!
    Wanie join giveaway nie :D

    https://hellishgoddess.blogspot.com/2018/06/giveaway-ramadhanraya-2018-by.html

    BalasPadam
  39. Umm Aerill, lupa nak cakap tadi, link instagram SK tu Wanie tak boleh nak access.
    "content unavailable"
    Perhaps salah username tak? Tak pun SK ada tukar username?

    BalasPadam
  40. saya join..

    http://mulan-sahbanu.blogspot.com/2018/06/giveaway-ramadhanraya-2018-by.html

    BalasPadam
  41. Join yer...

    http://www.huhahuhajerr.com/2018/06/giveaway-ramadhanraya-2018-by.html

    BalasPadam
  42. Good luck with the giveaway. Semoga semuanya berjalan dengan lancar 😊

    BalasPadam
  43. Ciktie join

    http://www.ciktie.com/2018/06/giveaway-ramadhanraya-2018-by.html?m=1

    BalasPadam
  44. Wah nanpak meriah sambutannya.
    Tahniah.

    BalasPadam
  45. http://ejulz.blogspot.com/2018/06/giveaway-ramadhanraya-2018-by.html

    BalasPadam
  46. http://zzzyy.blogspot.com/2018/06/giveaway-ramadhanraya-2018-by.html

    BalasPadam
  47. joined too ! :D

    http://carpesomefkingdiem.blogspot.com/2018/06/giveaway-ramadhanraya-2018-by.html

    BalasPadam
  48. Join...

    http://ciklapunyabelog.blogspot.com/2018/06/giveaway-ramadhanraya-2018-by.html?m=1

    BalasPadam
  49. Saya join...

    http://jombercontest.blogspot.com/2018/06/giveaway-ramadhanraya-2018-by.html?m=1

    BalasPadam
  50. dah lama x join giveaway. count me in

    http://www.raydahalhabsyi.com/2018/06/giveaway-ramadhanraya-2018-by_8.html

    BalasPadam
  51. http://akuainkausiapa.blogspot.com/2018/06/giveaway-ramadhanraya-2018-by.html

    ain join :)

    BalasPadam
  52. join jugak

    http://www.linazlina.com/2018/06/giveaway-ramadhanraya-2018-by.html

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.