20 Mei 2018

KFC Nacho Cheezy Crunch



Assalamualaikum dan salam sejahtera

KFC Nacho Cheezy Crunch

Sudahkah anda mencuba produk terbaru daripada Kentucky Fried Chicken (KFC) ? Ianya adalah KFC Nacho Cheezy Crunch. Melihat pada gambar sahaja sudah membuat kita terliur. Tambahan pula sekarang adalah di bulan puasa, makin terliurlah gamaknya.


AKu merupakan seorang penggemar KFC. Di waktu kecil, bila aku dapat keputusan cemerlang, pasti parent akan bawak aku sekeluarga makan di sini. Sekarang bila dah besar dan mempunyai pendapatan sendiri, bila-bila masa boleh dapatkannya. Tetapi di bulan puasa, kalau nak beli di siang hari, mungkin terpaksa menyorok. Lebih baik beli untuk berbuka puasa atau terus berbuka di KFC.


Aku masih lagi belum cuba, tetapi melihat apda gambar sudah nampak sedap. Kepada yang sudah cuba, apakah review anda?  Terbaikkah KFC yang sedang dipromosi kali ini/ In shaa Allah , dalam masa terdekat aku akan cuba juga KFC Nacho Cheezy Crunch.

Sekian


Sumber : KFC

12 ulasan:

  1. Nampak macam sedap
    Tolong buat review kalau dah try nanti :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. in shaa Allah nnti dah try saya buat review..

      Padam
  2. ikut tempat juga actually. ada tempat nacho sikit, macam dekat area rumah nacho memang banyak so terasa la crunchy tu. Memang sedap!

    BalasPadam
  3. Kalau anak2 nampak ni.. terus merengek dimintaknya.. hehehe..

    BalasPadam
    Balasan
    1. kena halang lah drpd diorg nmpak.. :P

      Padam
  4. Sedap tapi bukan sangat sedap. Saya kasi 4 daripada 5 star.

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.