4 Mei 2018

Review Blog Mei 2018

Assalamualaikum dan salam sejahtera


Bulan April 2018 yang lalu ,telah berlangsung dengan jayanya pencarian blog untuk direview secara percuma. Jumlah peserta yang menyertai pencarian adalah melebih daripada jumlah jangkaan. Alhamdulillah. Kenapa ianya dikatakan percuma? Kerana peserta hanya perlu meninggalkan link url blog sahaja diruangan komen tanpa perlu menghasilkan entri atau apa-apa sahaja.

Sebelum ini , pencarian hanya dilakukan di fanpage facebook sahaja. tetapi kali ini pencarian dilakukan di blog dan di facebook fanpage.Caranya sama sahaja. Hanya perlu komen url blog anda sahaja , dan mereka yang bertuah akan dipilih untuk menjadi pemenang. Seterusnya blog pemenang akan direview di dalam blog ini. Mudah kan?


Syarat-syarat penyertaan :-

Itu sahaja syarat-syaratnya. Mudah bukan? Pencarian blog untuk direview bagi bulan Mei 2018 ini bermula pada 4 Mei 2018 sehingga 10 Mei 2018 sahaja. Hanya 7 hari sahaja. Lebih ramai yang menyertai bermakna lebih ramai yang akan terpilih.

Sekian.

16 ulasan:

  1. Yeayy! TQ buat segmen ni di blog pula. Tak sempat join masa buat di FB.

    Link: http://www.siqahiqa.com

    BalasPadam
  2. Del cuba yer
    https://cakapsinilah.blogspot.my/

    BalasPadam
  3. Jyeah! Harap terpilih kali ni
    annursyuhadah.com

    BalasPadam
  4. Saya joint..
    http://kasihkuamani.blogspot.my

    BalasPadam
  5. join! https://shafyqahazahar.blogspot.my/

    BalasPadam
  6. dah join. :D

    BalasPadam
  7. #RemajaPurba juga teringin nak join.

    https://aizamia3.blogspot.my/

    BalasPadam
  8. nak jugak!

    http://www.farhanajafri.com/

    BalasPadam
  9. http://penselduabee.blogspot.com

    BalasPadam
  10. ika join. http://ikashoid.blogspot.my

    BalasPadam
  11. Rasa cam ada join kat FB, segmen yg menarik dan boleh dianjurkan memana blogger. Good job airil

    BalasPadam
  12. cuba nasib: http://aniesandyou.blogspot.my 😊

    BalasPadam
  13. Join jugak..

    http://www.leaazleeya.com/

    BalasPadam
  14. join juga

    www.aimanabdullah.com

    BalasPadam
  15. ala... kita tadak twitter laa.. tak leh join.. huhuhu

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.