27 Jun 2018

Dapat Kad Raya daripada blogger Syeeda Saniey



Assalamualaikum dan salam sejahtera



Pada Ramadhan yang lalu , aku telah sertai satu giveaway iaitu Kad Raya Giveaway 2018 yang dianjurkan oleh blogger Syeeda Saniey. Entri itu anda boleh lihat di SINI. Alhamdulillah , giveaway itu sangat santai dan mudah sahaja. 

Pada pagi hari ini , abang Posmen datang dan menghantar satu surat. Jarang sebenarnya untuk aku dapat sebarang surat, melainkan surat berkenaan akademik, kerja dan sebagainya. Rupa-rupanya ianya adalah kad raya!



Kad raya cantik ini dihantar oleh beliau iaitu blogger Syeeda Saniey. Terima kasih diucapkan kerana menghantar kad raya yang cantik ini. Sudah lama rasanya tak merasa mendapat kad raya. Untuk pengetahuan anda semua, ini merupakan satu-satunya kad raya yang aku dapat pada tahun ini.Terima kasih sekali lagi diucapkan kepada blogger Syeeda Saniey atas kad raya ini.

Sekarang , jom kita blogwaking ke blog beliau. KLIK SINI.

Sekian

10 ulasan:

  1. Wah. Tahniah. Seronok dapat kad raya hee. Mengimbau kenangan masa dulu.

    https://ikashoid.blogspot.com/2018/06/sample-whiskas.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. dulu masa zaman sekolah rendah je selalu dapat..

      Padam
  2. tahniah! best nya dapat kad raya. kenangan tu hehe. zaman skrg semua whatsapp and facebook je hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih.. sekarang semuanya guna internet..

      Padam
  3. Balasan
    1. alhamdulillah dapat pulak kali ni :)

      Padam
  4. Dah lama tak dapat kad raya..moment sampai posmen tu best betul.
    Btw, selamat hari raya :)

    BalasPadam
  5. terbaek.. ejulz x dpt tahun ni :(

    BalasPadam
    Balasan
    1. in shaa Allah lepas ni dapat lah ya :)

      Padam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.