4 Jun 2018

Menu Berbuka Puasa



Assalamualaikum dan salam sejahtera


Entri kali ini adalah entri santai sahaja. Aku nak kongsi dengan pembaca semua tentang menu yang aku makan ketika waktu berbuka puasa hari ini. Alhamdulillah , hari ini aku berbuka bersama keluarga tercinta. Ini adalah antara kuih muih yang dibeli di bazar ramadhan.


Seronok bila dapat berbuka bersama keluarga. Walaupun ada ahli yang tak cukup iaitu kakak aku yang berada di Butterworth, tempat kerjanya. Tetapi masih lagi meriah suasana apabila berbuka dengan keluarga yang ada.

Sekian.

5 ulasan:

  1. selamat berbuka.. mn satu hg masak ni.. hehe

    BalasPadam
  2. Best suasana berbuka dengan family kan? Selamat berpuasa :)

    BalasPadam
  3. wahhh.. banyak jenis kuih tu..

    BalasPadam
  4. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ untuk info selengkapnya.
    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    LINK: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1MCknzChWzo-boZk47JCqMenUyVziy5zwg1SKVtaPZ78/edit?usp=sharing

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.