1 Jun 2018

Top Commentator May 2018



Assalamualaikum dan salam sejahtera


Alhamdulillah seperti biasa, rutin pada bulan baru untuk mengenal pasti siapakah yang menjadi Top Commentator bagi blog ini untuk bulan Mei 2018. Sepanjang bulan Mei 2018, sebanyak 88 entri telah dihasilkan. Alhamdulillah , setiap entri mendapat sokongan dan pandangan bernas daripada pembaca semua. Jom kita lihat siapakah yang berjaya menjadi mereka yang tersenarai untuk kali ini.




Tahniah! Mereka inilah 10 orang yang sangat rajin dan berdedikasi dalam memberikan pandangan dan idea terhadap entri yang dihasilkan. Terima kasih diucapkan kepada semua yang memberikan komen tak kira sama ada komen negatif mahupun positif. Jom kita blogwalking ke blog mereka!


1.  aizamia 3
http://aizamia3.blogspot.com/

2. Dunia Zumal
http://www.duniazumal.com/

3. farhanna jafri
http://www.farhanajafri.com/

4. Auni Sofea
http://www.nurzariniismail.com/

5. Cik Capuccino Latte
http://cikcappuccinolatte.blogspot.com/

6. Ermi Hasmiza
http://mija-blur.blogspot.com/

7. Cik Tie
http://www.ciktie.com/

8. Shuhaida Saad
http://www.shuhaidasaad.com/

9. Aiman
http://www.aimanabdullah.com/

10. Shirven
http://zzzyy.blogspot.com/

Seterusnya, berita menarik buat mereka yang tersenarai, BLOG mereka yang tersenarai di atas akan dimasukkan ke dalam senarai blog (bloglist) bagi sebulan. Mereka tidak perlu sertai segmen pencarian bloglist atau sebagainya! Terima kasih sekali lagi kerana menjadi Top Commentators di blog ini ya!

Sekian.

14 ulasan:

  1. ๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™ wah ada name kiter... sronok2, sama2 lah kita blogger sokong each other kan. Smoga trus rajin berblog Ril

    BalasPadam
  2. ala taktersenarai huhu kena rajin komen lagi la ni

    BalasPadam
  3. Ehhh tersenarai juga kita kat sini

    BalasPadam
  4. banyak juga 88 tapi berjaya komen 18 je. terima kasih ye aeril :D

    BalasPadam
  5. tahniah kepada semua pengomen tegar yang terpilih.

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.