6 Julai 2018

6 Julai 2018Assalamualaikum dan salam sejahteraSebelum ini aku ada ceritakan bahawa bulan Julai merupakan bulan kegemaran aku. Kenapa jadi bulan kegemaran? Sebab utamanya adalah kerana ianya merupakan bulan kelahiran aku. Alhamdulillah. Hari ini sudah genaplah aku berumur 23 tahun. Mungkin ada yang anggap umur 23 masih muda, dan ada juga yang anggap bahawa umur 23 sudah tua walau bagaimanapun aku rasa masih banyak lagi yang akan aku tempuhi. Masih jauh lagi perjalanan.

Dalam 23 tahun ini , ada beberapa impian yang sudah tercapai. Antaranya berjaya mendapatkan segulung ijazah dan diploma. Seterusnya adalah untuk mendapat Master dan PHD pula. In shaa Allah, itulah tujuan aku yang telah ditetapkan. Doakan semoga impian aku akan tercapai. Terima kasih kepada semua terutamanya rakan-rakan blgogger yang sudi menyokong blog ini dan secara tak langsung membuatkan aku lebih bersemangat untuk berblogging.

Sekian

10 ulasan:

 1. happy 23rd birthday ^^. semoga dpt mncapai segala yg dihajati. ameen

  BalasPadam
 2. semoga dipermudahkan segala urusan dan tercapai impian :)

  BalasPadam
 3. Semoga berjaya mencapai matlamat :)

  BalasPadam
 4. Semoga matlamat tu tercapai Amin... Btw Selamat hari lahir yang ke 23

  BalasPadam
 5. Epi belated bday Ril. Smoga success selalu

  BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.