Segmen 9 Juta Special Bloglist



Assalamualaikum dan salam sejahtera


Apa khabar semua? Rasa macam terlambat pulak nak sertai segmen ini. Ya, dilancarkan pada 14 Jun yang lalu, baru sekarang aku tahu ada segmen ni? Adoiii, memang betul- betul tertinggal keretapi ni. Sebagai memberi sokongan kepada semua blogger, aku akan cuba untuk sertai semua giveaway dan segmen yang dibuat. Selain sokongan mana tahu kalau bertuah, dapat juga hadiahnya.

Untuk segmen kali ini, pemenang akan menerima JENG JENG JENG

Akan dimasukkan ke  9 JUTA SPECIAL BLOGLIST !

via GIPHY

Tapi sebelum tu kenalah jawab satu soalan dan juga follow beberapa akaun penganjur.


nyatakan TIGA first impression orang terhadap anda; yang biasa anda dengar

- sombong
- pendiam
- bijak


Kalau dilistkan lagi, rasanya penuh dengan impression yang negatif sahaja. Haha. Tapi kalau dah kenal lama, in shaa Allah ianya sangat berbeza. Mungkin itulah salah satu benda yang aku kena ubah, iaitu first impression. Haha.

Apa- apa pun, tahniah diucapkan kepada penganjur kerana berjaya mendapat lebih daripada 9 juta pageview!

via GIPHY

Sekian

Sumber : Giphy

Catat Ulasan

9 Ulasan

  1. Penganjur dah ajak join td. Nanti la abe kie buat draft dulu. Good luck!

    BalasPadam
  2. Kalau tgok dr gambar nampak pendiam hahaha~

    BalasPadam
  3. Assalamualaikum. Singgah sini dari segmen yang sama :)

    https://fiqadira.blogspot.com/2019/07/segmen-9-juta-special-bloglist.html

    BalasPadam
  4. hi 😃 singgah sini dari segmen yang sama

    https://asyiqinroslee.blogspot.com/2019/07/segmen-9-juta-special-bloglist.html?m=1

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.