Baik Pulih Barangan Elektronik di APR Electronic Services Sdn Bhd



Assalamualaikum dan salam sejahtera


Tak tahu dimana nak baik pulih peranti pintar dan komputer riba anda? Takut ditipu apabila berurusan dengan perkhidmatan baik pulih barang elektronik? Jangan risau! APR Electronic Services Sdn Bhd menawarkan perkhidmatan membaik pulih barangan komputer dan juga peranti pintar! Ini adalah 10 sebab kenapa anda perlu menggunakan khidmat APR Electronic Services Sdn Bhd.

1. PENGENALAN APR ELECTRONIC SERVICES SDN BHD

> Ditubuhkan di Malaysia dan operasinya bermula pada Januari 2000.
> Membekalkan barang-barang komputer dan juga perkhidmatan baik pulih (repairing services).

Refurbished Computer Services : di mana kami membeli balik peranti luar negara dan diperbaharui di kilang kami.

> Pelanggan APR Electronic Services Sdn Bhd meliputi kedai komputer Malaysia, syarikat korporat, sekolah. APR juga adalah pembekal untuk Ecart Services Malaysia Sdn Bhd. (LAZADA)
> Tahun ini APR Electronic Services Sdn Bhd mula membawa masuk Refurbished Iphone.
> Juga kami menyediakan peralatan pembaikan kami untuk repairing services. 

2. LOKASI KILANG APR ELECTRONIC SERVICES SDN BHD
> APR Petaling Jaya
> APR Petaling Jaya Warehouse
> APR Johor
> APR Pulau Pinang

3. KELEBIHAN APR ELECTRONIC SERVICES SDN BHD

> Pembekal yang boleh Dipercayai
Reliable supplier ]
Rekod prestasi dalam perniagaan sejak tahun 2000!

APR Services Sdn Bhd mempunyai :-

> Makmal Profesional
 [ Professional Lab ]
> APR pusat baik pulih adalah bertepatan dengan Standard Pusat Pembaikan Antarabangsa. ( International repair center standard. )

> Jurutera Profesional 
[ Professional Engineer ]
> APR Eelectronic Services Sdn Bhd telah menghantar beberapa pekerja sepenuh masa mereka ke China untuk belajar memperbaiki kemahiran membaiki sehingga ke tahap tertinggi. 

> Kakitangan sepenuh masa di Shenzhen, China
> Sumber & QC produk. Stok tiba di antara 7 hingga 14 hari bekerja

> After Sales Support
> Hanya satu - satunya di Malaysia yang menyediakan unit peminjam PERCUMA kepada pelanggan apabila komputer riba mereka dibaiki atau tuntutan waranti.


4. PERKHIDMATAN YANG DISEDIAKAN

> Bekalan Laptop Komputer & Desktop Baru & Diperbaharui
[ Supply New & Refurbished Computer Laptop & Desktop ]
> Penyewaan Laptop, Desktop dan Pencetak untuk projek
[ Lease Laptop, Desktop and Printer for project ]


> Menyediakan Makmal Komputer Untuk Sekolah Antarabangsa & Pusat Latihan.
[ Setting Up Computer Lab For International School & Training Centre ]

> Perkhidmatan Pembaikan Komputer & Penggantian Bahagian Komputer
[ Laptop Repair Services & Parts Replacement ]
> Perkhidmatan Pembaikan Telefon & Tablet Pintar & Penggantian Bahagian
[ Smart Phone & Tablet Repair Services & Parts Replacement ]

> Beli Balik / Perdagangan Dalam Desktop & Komputer Komputer Digunakan
[ Buy Back / Trade In Used Computer Desktop & Laptop ]

5. PRODUK
Komputer dan PC yang diperbaharui dan yang baru
[ Refurbished and Brand New Laptops and PCs ]


6. REVIEW MAJALAH & AKHBAR


7. TESTIMONI DARIPADA PELANGGAN


8. REKOD PRESTASI
APR Electronic Services Sdn Bhd sedang berkhidmat sebagai pembaik pulih telefon pintar dan komputer riba kepada :-
Broker Insurans Antarabangsa
[ International Insurance Brooker ]

Pusat Beli Belah Barang Elektrik Terbesar di Malaysia
[ Malaysia Largest Electrical Chain Stores ]

 Pusat Beli Belah Online Terbesar Malaysia
[ Malaysia Largest Online Stores ]


9. PELANGGAN APR ELECTRONIC SERVICES SDN BHD

> Peruncit Komputer
[ Computer Retailer ]

> Korporat
[ Corporate ]

> Pejabat
[ Office ]

> Pengurusan Sekolah
[ School Management ]

> Pelanggan Terus ke Kedai
[ Walk in Customer ]

10. CARA HUBUNGI

Video APR Services Sdn Bhd
[ https://www.youtube.com/watch?v=1riVVRyLQIg ]

Website :
[ https://apr-es.com/ ] 

Alamat: 
[ 6, Jalan PJU3/40, Sunway Damansara, 47810 Petaling Jaya, Selangor ]

No Telefon :  [ +603-7885 0805 ]

Sekian

Post a Comment

40 Comments

  1. weh bagus service ni ek, semua gadget dia boleh service. yelah nak service iphone tuh mahal kalau pi kat original service centre so bila ada option cam ni baguslah untuk kita golongan marhaen ni ek

    ReplyDelete
  2. This is a good review for APR Electronic Service Sdn. Bhd. Thank you for sharing this useful information. Bukan senang nak carik service macam ini dan yang boley dipercayai these days. And last but not least, have a good day bro.

    ReplyDelete
  3. Wow thanks for this useful information. Never knew of such a place and service. I really have some good computer parts at home which i want to actually trade in for something. Yeyy thanks

    ReplyDelete
  4. Info yang baik tentang company ni. Kalau takde info ni tak tahu dengan lebih dekat aktiviti company ni. Bagus betul boleh service banyak benda ya?.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, boleh rasanya. Pelbabagi servis untuk peralatan elektronik

      Delete
  5. nowadays, hidup kita is gajet & computers. maka, apr ni menggunakan apa yg kita guna sebagai ibu bisnes dia. mencari pekerja yg pakar dlm bidang ni. ada 4 tempat, so, memang bagus lah apr ni.
    terutama big companies, Uni, office, schools. computers memang berlambak. rosak tu one thing lah. tapi, pada aida yg paling penting is upgrading & service, kan. apr kena cuba masuk pembekalan computers or service computers kat office kerajaan. lebih masyuk lah...

    ReplyDelete
  6. Rasa lebih yakin pulak nak beli barang refurbish dari apr ni. Direct warehouse . Maksudnya dia akan ada staff disana yang dipercayai utk handle pembelian. Yelah kadang2 risau beli direct china byk sindiket jugak

    ReplyDelete
  7. Ia supply lapop recon ya? yang jenis NEC ada tak? di kawasan Naim ada, nak review dari tempat ini ,bagaimana dengan harga dia? hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh contact dgn apr tu atau terus ke alamat yg diberikan ya. :) in shaa Allah semuanya akan dibantu dan dijelaskan

      Delete
  8. ni kalau company company nak lah vendor macam ni. so senang diaorang nak service alat elektronik diaorang.

    ReplyDelete
  9. First time dengar nama company ni. Tgk profile not bad. Nanti kalau sesiapa berkenaan boleh rekomen

    ReplyDelete
  10. Banyak jugak service yang ditawarkan oleh syarikat ni. Klau yg cari laptop or computerbterpakai boleh la usha dekat APR ni. Yakin sikit bila tahu company yg terbaik boleh handle bab computer dan brangan elektrik

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu, sebab profilenya lengkap dengan testimoni dan review , jadi orang boleh percaya dengan servisnya

      Delete
  11. Bagus bila ada company yg dpt beri servis mcm ni... barulah rasa lebih selamat dan yakin.. lgi2 kalau libatkan barang mahal ni...

    ReplyDelete
  12. Wah first time dengar. Banyak kelebihan servis APR ni ye. Nak beli pun rasa lebih confident. Sebab dorg guna engineer yg professional

    ReplyDelete
  13. Bila ade orang review baru boleh caya, kalau tak, sush nak cari mana yang sesuai.. Kena tipu tu yang naya.. Tak suka betul.. Boleh la cakap dengan husbnd dekat sini ade tempat ok..

    ReplyDelete
  14. Wah first time tahu ada company yg menawarkan servis baiki barang elektronik seperti laptop.. Bagus juga ni.. Dlu wawa kalau laptop rosak pegi lowyat je tau. Hahaha.. Sadis tul ..

    ReplyDelete
  15. Lepas ni dah tau la tempat untuk baik pulih , banyak kelebihan Apr ni, terbaik ! Tq for sharing

    ReplyDelete
  16. Dah tau tpt service laptop/computer nti snglah pg htr repair klu laptop buat hal lgpun pj xjauh dati umah

    ReplyDelete
  17. tak sangka ada kilang specialised repair laptop & produk elektronik ni. biasa kalu rosak terus hantar kedai komputer je. bila ada company macam ni rasa yakin nak hantar barang rosak untuk repair kan

    ReplyDelete
  18. Thanx for review APR electronic services ni. Saya sendiri memang tengah cari kedai komputer untuk reformat laptop but then macam rerfikir2 jugak perku beli lain ke x. Sebab laptop ni umur nya dah 12 tahun . Sejak study dulu lagi pakai. Dah agak slow

    ReplyDelete
  19. Ooh sedikit jauh dari tempat Bella since Bella kat Kajang but with pick-up surely, Bella akan pilih services sini sekiranya ada barang2 elektronik yang rosak. Ya lah kan, sekarang ni susah nak cari technician yg betul2 experienced dan tak cekik darah kita. Kalau yg buta2 tktau apa2 pasal hal2 electronics ni senang2 je kena tipu. So kena cari technicians yang dipercayai dan memang boleh fix barang kita betul2 kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya pun stay kajang. Tapi kalau servisnya dh terbukti, tak kisah kalau jauh pun :)

      Delete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.