Lirik Lagu : Pura-Pura Bujang - Baby Shima



Assalamualaikum dan salam sejahtera

Pura-Pura Bujang Baby Shima


Berikut adalah lirik lagu terbaru daripada penyanyi Baby Shima yang bertajuk Pura-Pura Bujang. Muzik video bagi lagu ini juga terdapat dalam artikel ini. Setelah berduet dengan Floor 88, kini Baby Shima muncul dengan single solonya yang bertajuk Pura-Pura Bujang.

Tajuk Lagu :  Pura-Pura Bujang
Penyanyi :  Baby Shima
Penulis Lirik : Mimifly & Ezra Kong
Komposer : Mimifly & Ezra Kong

Kantoi sekali lagi ada cinta tiga segi
Adakah dah bertunang dah berbini
Hati berbicara makin lama makin rasa
Sesuatu yang tak kena dengan dia

Kau fikir ku tak tahu
Tak payah nak menipu
Kau pecah tembelang

Mengapa oh mengapa jatuh cinta
Sedangkan kau sudah berpunya
Selamba oh selamba kau menggoda
Jangan sayang pura pura bujang

Dia atau aku yang mana pilihanmu
Katakan saja aku ingin tahu
Baru kau nak peninglah kerut kerut kening
Guling guling guling guling macam tenggiling
(guling guling guling guling macam tenggiling)

Kau fikir ku tak tahu
Tak payah nak menipu
Kau pecah tembelang

Mengapa oh mengapa jatuh cinta
Sedangkan kau sudah berpunya
Selamba oh selamba kau menggoda
Jangan sayang pura pura bujang

Berwas was lah bila
Bercinta haa jangan
Dipatuk kasih pri berbisa
Jangan sekali dibelitnya

Mengapa oh mengapa jatuh cinta
Sedangkan kau sudah berpunya
Selamba oh selamba kau menggoda
Jangan sayang pura pura bujang

Jatuh cinta
Sedangkan kau sudah berpunya
Jangan sayang pura pura bujang
Jangan sayang pura pura bujang

MUZIK VIDEO PURA-PURA BUJANG BABY SHIMA


Sekian

Post a Comment

7 Comments

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.